Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediyesi, Yunus Emre Spor Tesisleri'nde ücretsiz olarak futbol, basketbol ve voleybol eğitimleri düzenleyerek çocukları yaz tatillerini sporla değerlendirmeye teşvik ediyor. Yunus Emre Spor Tesisleri, Eskişehirlilerin ilgi odağı haline gelmiş durumda ve hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik eğitimler sunuluyor.

Çocuklar için düzenlenen voleybol kursu, haftanın dört günü uzman eğitmenler eşliğinde devam ediyor. 234 çocuk, voleybol tekniklerini öğrenirken aynı zamanda sağlıklı bir ortamda spor yapmanın keyfini çıkarıyor.

Aynı şekilde basketbol kursu da haftanın dört günü gerçekleştiriliyor ve 202 çocuk katılıyor. Uzman eğitmenler tarafından temel basketbol eğitimi veriliyor ve çocuklar basketbol kuralları, top tutma, top sürme, pas atma, turnike ve şut çalışmaları gibi konularda eğitim alıyor.

Futbol kursu ise haftanın dört günü birçok gruba ayrılarak gerçekleştiriliyor ve 160 öğrenci katılıyor. Futbol temel eğitimleri yanı sıra ısınma hareketleri, top sürme teknikleri, top kontrolü ve şut vuruş çalışmaları gibi uygulamalar da yapılarak öğrencilere futbolun tekniklerini öğretiyor.

Katılımcılar, sağlıklı bir ortamda spor yapma fırsatı buldukları için Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkürlerini iletiyorlar.

#TepebaşıBelediyesi #spor #YunusEmreSporTesisleri #futbol #basketbol #voleybol #çocuklar #Eskişehir #yaztatili #eğitim