Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Fethiye İlçesi'nde balık tutmak için denize açılan Eskişehirli emekli uzman çavuş Cemil Korkmaz, fırtına nedeniyle sürüklenmiş ve 3 gün boyunca kendisinden haber alınamamıştı. Ancak bugün Cemil Korkmaz, sığındığı gemide sağlıklı olarak bulundu.

Eskişehirli emekli uzman çavuş Cemil Korkmaz, yaklaşık 1 yıl önce ailesiyle birlikte Denizli'ye taşındı. Tatil için Fethiye İlçesi'nde bulunan Katrancı Koyu'na gittiği sırada hobi olarak balık tutmaya başladı. Pazar günü her zamanki gibi denize açılan 47 yaşındaki Korkmaz, ailesinin yanından ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı.

Ailesi Cemil Korkmaz'a ulaşamayınca endişelenerek durumu sahil güvenlik ve jandarma ekiplerine bildirdi. Ekiplerin 3 gün boyunca sürdürdüğü arama çalışmaları sonuç vermedi. Ancak bugün öğle saatlerinde sevindirici haber geldi. Cemil Korkmaz ailesine telefon ederek hayatta olduğunu ve fırtınaya yakalanıp açık denizde sürüklendikten sonra bir gemiye sığındığını anlattı. Ailesi bu durumu hemen sahil güvenlik ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Açık denizde sürüklenen ve gemiye sığınan Cemil Korkmaz, yapılan çalışmalar sayesinde ailesine kavuştu. #Fethiye #CemilKorkmaz #balıktutmak #sahilgüvenlik #jandarma