Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Orman işçisi Mustafa Gürpınar, İzmir'deki orman yangınına müdahale ederken yaralandı ve kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Gürpınar, daha önce bir yangında zehirlenmiş ve başka bir görev sırasında da arazöz kaza yapmış, bu nedenle yaklaşık 6 ay boyunca hastanede tedavi görmüştü.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Başkimse köyünde yapılan cenaze töreniyle Gürpınar toprağa verildi. Törene Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel ve diğer protokol üyeleri de katıldı. Cenaze namazının ardından Gürpınar'ın tabutu Türk bayrağına sarılı şekilde omuzlarda taşınarak sonsuzluğa uğurlandı.

Şehit işçinin daha önce de ölümden döndüğü ortaya çıktı. 10 yıldan fazla bir süredir orman işçisi olarak çalışan Gürpınar, İzmir'deki görevlerinden birinde zehirlenmiş ve başka bir yangında ise arazöz kaza yapmıştı. Bu kazada da yaralanan Gürpınar, ne yazık ki kurtarılamayarak şehit düştü.

Evli ve bir çocuk babası olan Gürpınar'ın annesinin 4 yaşında öldüğü ve öksüz olarak büyüdüğü ifade edildi. Şehit işçinin evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.

#İzmir #orman #yangın #şehit #işçi #Afyonkarahisar