Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Kütahya Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi'nin minik öğrencileri, Kent Park içerisinde bulunan Çocuk Eğlence Merkezi'nde dolu dolu bir gün yaşadı. Türkiye'de ilk ve bakanlık onaylı olarak Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Gündüz Çocuk Bakımevi'ndeki minikler, İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün projesiyle Çocuk Eğlence Merkezi'ne dönüştürülen tesiste dolu dolu bir gün yaşadı. Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak ve öğretmenleriyle sağlıklı ve güvenli bir ortamda doyasıya eğlenen çocuklar, merkezde bulunan oyuncakların tadını çıkardı.

Daha önce yapılan ve atıl durumda bulunan Kent Park içerisindeki havuz, İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün projesiyle Çocuk Eğlence Merkezi'ne dönüştürüldü. Çocuk Bakımevi öğrencileri, bu merkezde keyifli bir gün geçirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak ve öğretmenlerin eşliğinde, çocuklar hem güvenli hem de eğlenceli bir ortamda oyunlar oynayıp, oyuncaklarla eğlendi.

Kent Park içerisindeki bu Çocuk Eğlence Merkezi, önceki şekliyle atıl durumda olan bir havuzun proje sayesinde farklı bir yere dönüştürülmesiyle hayata geçirildi. Minikler, burada hem güvenli hem de keyifli bir gün geçirebilme fırsatı buldu. Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak ve öğretmenlerle birlikte olan çocuklar, merkezin içerisinde bulunan oyuncaklarla oyunlar oynadı ve eğlenceli vakit geçirdi.

#KütahyaBelediyesi #GündüzÇocukBakımevi #ÇocukEğlenceMerkezi #KentPark #Eğlence #Çocuklar #Oyun