Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Dumlupınar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında çevre temizliği gerçekleştirdi. Bu etkinliğe İlçe Müftüsü, İlçe Vaizi ve öğrenciler katıldı.

İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimsemeleri ve korumalarına katkı sağlamak amacıyla bu projenin hayata geçirildiği belirtildi. Ayrıca, öğrencilerin çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bilime ve kültüre ilgili, duyarlı ve dengeli bireyler olarak yetişmelerinin amaçlandığı vurgulandı.

Temizlik etkinliği, merkez camii ve çevresi, Toki Abdulhamid Han Camii ve çevresi, Büyükaslıhanlar Camii ve çevresinde gerçekleştirildi. İlçe Müftüsü M. Emin Olgun, İlçe Vaizi Mesut Ihlamur, Cami İmam Hatipleri Hüseyin Aksu, Mücahid Oruç ve Celil Doğan da etkinliğe katılanlar arasındaydı.

Çevre temizliği öncesinde öğrencilere temizliğin ve çevre korumanın dini yönü, ayetler ve hadislerle anlatıldı. Ardından öğrencilere eldiven ve çöp poşeti dağıtılarak temizlik çalışmalarına başlandı.

Dumlupınar İlçe Müftülüğü, öğrencilerin duyarlılığının ve hocaların rehberlik ve katkılarının bu etkinlikte önemli olduğunu belirtip, öğrencilere teşekkür etti.

#Dumlupınar #çevretemizliği #değerlereyatesahipçıkma #gençlikprojesi