Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yaşanan olayda, Şirintepe Mahallesi'nde ikamet eden Selami S. ile komşusu Yaşar Güneş arasında bir tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşerek büyüdü ve sonucunda Selami S., komşusunu pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Selami S., tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Selami S., komşusunu pompalı tüfekle öldürmek suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaktadır. Duruşmada mahkeme heyeti, tutuklu sanık Selami S. ile ilgili akıl sağlığı raporunun çıkmasını beklemeye karar verdi ve duruşmayı Ekim ayına erteledi.

Sanık Selami S., mahkeme salonunda hazır bulunan avukatlarıyla birlikte, tahliye talebinde bulundu. Selami S., "Yaklaşık 2 yıldır tutukluyum ve ceza ehliyeti raporum hala çıkmadı. Mağdurum ve tahliyemi istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, akıl sağlığı raporunun sonuçlanmasını beklemeye karar vererek, duruşmayı Ekim ayına erteledi.