Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de düzenlenen besleme etkinliği, her sene olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe duyarlı hayvanseverler ve gönüllüler yoğun ilgi gösterdi. Hayvanseverler, sahipsiz hayvanlar için yem bırakmanın yanı sıra barınak temizliği de yaparak yardım ettiler.

Etkinlik, Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Eskişehir Kamp Topluluğu (ESESKAMP) da etkinliğe destek verdi. Gönüllüler, mama ve kasaplardan atık toplayarak toplananları Mamuca göletine taşıdılar. Etkinliğe 50'den fazla gönüllü katıldı.

HACİKO Eskişehir Temsilcisi Yaren Ünlü, etkinlikte yaptığı konuşmada, ESESKAMP ile birlikte Eskişehir'de bir duyarlılık oluşturmak için bir araya geldiklerini belirtti. Ünlü, "Doğadaki canlıların yaşam haklarına dikkat çekmek için basın açıklaması yaparak kitlelere mesaj veriyoruz. Bugün Mamuca Göleti'nde bir araya gelerek çevre dostu olarak çok sayıda hayvansever birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Etkinliğin amacının doğadaki canlıların yaşam haklarına dikkat çekmek olduğunu vurgulayan Ünlü, "Bizim amacımız bütün hayvanları korumak. Bu vesileyle bir araya gelerek mesajımızı kamuoyuna iletmek istiyoruz. Doğadaki canlılar bize emanettir. Bizim onları korumamız, yaşam haklarına dikkat etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Eskişehir'deki besleme etkinliği büyük bir başarıyla sonuçlandı. Hayvanseverlerin ve gönüllülerin yoğun ilgisi, sahipsiz hayvanlara yardımın önemini bir kez daha gösterdi. Etkinlik, duyarlılık ve farkındalık oluşturma amacıyla düzenlenmiş olup, gelecek yıllarda da devam edeceği planlanıyor. #Hayvanseverler #Eskişehir #BeslemeEtkinliği