Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan ve ekibi, Eskişehir'e giderek Kütahya Şehir Hastanesi açılışıyla ilgili hazırlıkları değerlendirdi. Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge'yi makamında ziyaret eden misafirler, Kütahya Şehir Hastanesi hakkında bilgiler verdi. Hastanenin 182 bin metrekarelik bir alana kurulduğunu ve 610 yatak, 206 poliklinik, 22 ameliyathane, 79 yoğun bakım ünitesi, 430 oda ve bin 160 araçlık bir otoparka sahip olacağını belirttiler.

Ziyaretlerin ardından misafirler, Eskişehir Şehir Hastanesi'ne geçti. Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, hastanenin yapısı ve işleyişi hakkında bilgilendirme yaptı. Ardından durum değerlendirmesi yapıldı ve Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan'a ve ekibine bilgi aktarıldı. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Uğur Bilge, misafirperverlikleri için teşekkür etti. Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan da aynı şekilde teşekkür ederek toplantının sona erdiğini belirtti.