Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa & Asya Zirvesi'ne KatıldıAfyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa & Asya Zirvesi'ne Katıldı

Eskişehir'de yaklaşık 40 yıldır çanta ticareti yapan Adem Onan, kaliteli çanta alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgi veriyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşlar çanta alışverişine başlamış durumda. Hem tatil için sırt çantası ve valiz ihtiyacı, hem de eylül ayında okul başlayacak çocuklar için okul çantası arayışı başlamış durumda. Adem Onan, yaklaşık 40 yıldır esnaflık yaptığı Eskişehir'de, vatandaşların kaliteli çanta seçmek için dikkat etmeleri gereken noktalar hakkında bilgiler paylaşıyor.

Esnaf Adem Onan, ekonomik ve kullanışlı bir çanta seçmenin önemine dikkat çekiyor. Uzun yıllar boyunca ve rahat bir şekilde kullanabilecekleri bir ürün elde etmek için iyi bir çanta seçilmesi gerektiğini vurguluyor. Onan, "Vatandaşlar yüzlerce lira para verdikleri çantayı uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilmek için iyi bir çanta seçmeli" diyor.

Adem Onan, 40 yıllık deneyimiyle birlikte vatandaşlara uyarılarda bulunuyor. Çanta ve valiz alırken dikkatsiz davranıldığını söyleyen Onan, vatandaşların titiz davranmaları gerektiğini belirtiyor. İyi bir çanta seçimi için bazı önemli noktalara değinerek, vatandaşları bilgilendiriyor. Kalın fermuarlı bir çantanın önemine dikkat çekerek, bunun farkında olmayan vatandaşlara bilgi veriyor. Ayrıca alınan çantanın iç astarının kaliteli, alt tabanının ise kalın olması gerektiğini belirtiyor.

Esnaf Onan, çantanın terlemesi durumunda iç astardan kaynaklandığını söylüyor ve bu konuda 2 farklı elyaftan bahsediyor. Elyaf astarın terlettiğini, kumaş astarın ise terletmediğini belirtiyor. Valizleri kapatırken dikkatli olunması gerektiğine de işaret ediyor. Fazla doldurup sıkıştırdığınızda çanta fermuarının patlama yapabileceğini ve bu durumda çantanın açıkta kalabileceğine dikkat çekiyor.

Adem Onan, çanta fiyatlarının şu anda 650 ile bin 100 lira arasında değiştiğini ifade ediyor. Daha düşük fiyatlı bir çanta alsanız bile uzun süre kullanamayabileceğinizi belirtiyor. Kaliteli bir ürün aldığınızda ise 3-4 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamadan kullanabileceğinizi söylüyor.

#Eskişehir #çanta #esnaf #kalite #alışveriş