Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir merkezli 7 ilde gerçekleştirilen bir fuhuş operasyonunda yakalanan 2'si kadın 14 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonlar, Eskişehir merkezli olarak İstanbul, Bursa, İzmir, Diyarbakır, Mersin ve Kütahya illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. İddialara göre, bu şüpheliler "Fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama" suçlarını işlemişlerdir. Operasyonlar sonucunda M.B., A.B., M.A., C.Ö.T., Ş.N.K., R.A.B., R.Ç., H.I.C., U.B., M.S.T., B.Y., Y.A., M.A. ve M.C.T. isimli 14 kişi tutuklandı.
Operasyonlar sırasında, mağdur olmuş birçok kişiye de ulaşıldı ve ifadeleri alındı. Şüphelilerin faaliyetlerini yürütmek için bir villada kurdukları bilgisayar sistemleri de tespit edildi. Şüphelilere toplamda 110 bin lira idari para cezası verildi. Ayrıca şüphelilerin fuhşa teşvik ve aracılık işlemlerinde sistem odası olarak kullandıkları tespit edilen adreste çok sayıda bilgisayar, kullanılmamış SIM kart ve cep telefonu ile pompalı tüfek ve mermi bulundu.
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.