Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Dünyanın en iyi motokrosçuları, Eylül ayında tekrar Afyonkarahisar'da bir araya geliyor. Türkiye'nin 100. yılında, spor turizminin en büyük etkinliklerinden biri olan MXGP TÜRKİYE, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 2-3 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek. MXGP'nin dünya genelinde 180 ülkede yayınlanması, Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlamaktadır.

Dünya Motokros Şampiyonası'nın Türkiye etabı, 2-3 Eylül 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar'da gerçekleşecek. Aynı zamanda Türkiye MotoFest adıyla da bilinen ülkemizin en büyük entegre gençlik ve spor etkinliği ise 30 Ağustos - 3 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Her iki etkinliğe de dünyanın çeşitli yerlerinden motosiklet tutkunları katılacak.

İstanbul'da gerçekleştirilen lansman toplantısında konuşan protokol üyeleri, yerli ve yabancı turistleri, yarış ve seyahat tutkunlarını Afyonkarahisar'a davet etti. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar'ın son 6 yıldır dünya motokros şampiyonasına ev sahipliği yaptığını ve bu yıl yapılan yarışların pandemi döneminde bile başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtti.

MXGP TÜRKİYE'nin düzenlendiği Afyon Motorsporları Merkezi, altyapı ve organizasyonuyla ödüle değer bulunmuştur. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, beş yılda altı kez düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası sayesinde Afyonkarahisar'ın spor başk