Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü için bir mesaj yayınladı. Çolak, mesajında, 15 Temmuz 2016'da meydana gelen olayları ve bu olayların ardındaki gerçekleri gelecek nesillere aktarmak gerektiğini belirtti. Ayrıca, şehitlere rahmet dileyen Rektör Çolak, bu süreçte yaşananları hatırlamamız, gençlere de bayrak, vatan ve millet sevgisini aşılamamız gerektiğini vurguladı.


"15 Temmuz 2016'da FETÖ'cü hainler, emperyalizmin amaçları doğrultusunda milli iradeyi hiçe sayarak demokrasimizi yıkmak için darbe girişiminde bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni ve vatanına, milletine ve devletine bağlı asker ve polislerimize ait karargahları bombalayarak darbeye karşı koyan sivil vatandaşlarımızı da şehit ettiler. Bu hainlerin planladığı bu karanlık girişim, milletimizin kararlılığı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle durduruldu ve Türk milletinin böyle hain emellere geçit vermeyeceği tüm dünyaya gösterildi. 15 Temmuz'da demokrasiyi savunan milletimiz, birliğimize karşı plan yapan karanlık odaklara karşı birleşik bir şekilde duracağı mesajını verdi. Bizim görevimiz ise 15 Temmuz 2016 gecesinde yaşananları ve bu olayların gerçeklerini iyi bilmek, asla unutmamak ve gelecek nesillere aktararak gençlerimize bayrak, vatan ve millet sevgisini aşılamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hain darbe girişimine karşı direnirken canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ayrıca, yaralanan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum."


#ESOGÜ #Rektör #DemokrasiVeMilliBirlikGünü #15Temmuz