Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolü ve arama faaliyeti sırasında, Afganistan uyruklu 5 düzensiz göçmeni çalıştırmak amacıyla nakleden bir kişi yakalandı. Şüpheli şahıs hakkında tahkikat başlatılırken, düzensiz göçmenlere 72 bin 50 lira idari para cezası uygulandı.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, göçmen kaçakçılığı yapan bir kişi olduğunu tespit etti. KOM Şube Müdürlüğü ve Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen Türkiye Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması sırasında yapılan yol kontrol ve aramada, I.U. isimli bir kişiye ait araç incelendi. Yapılan kontrolda, I.U. adlı şüpheli, kayıtsız ve pasaportsuz olan 5 Afganistan uyruklu düzensiz göçmeni çalıştırmak amacıyla naklederken yakalandı. Göçmen kaçakçılığı suçundan dolayı I.U. gözaltına alınırken, düzensiz göçmenlere toplamda 72 bin 50 lira idari para cezası kesildi.