Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya il merkezinde polis, narkotik suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği bir operasyonda, bir aracı durdurarak arama yapmıştır. Yapılan aramada, 85,27 gram metamfetamin ele geçirilmiştir.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretini önlemek amacıyla Kütahya'da çalışmalar yürütmekteyken, M. E. A, B. K ve A. T. isimli şahısların uyuşturucu madde getireceklerine dair bilgilere ulaşmıştır. Polis ekipleri, söz konusu şahısların bulunduğu aracı Eskişehir Çevre Yolu Organize Sanayi Kavşağında durdurmuşlardır. Araç ve şahıslar üzerinde yapılan kontroller sonucunda, 85,27 gram metamfetamin ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri tamamlandıktan sonra, A. T. serbest bırakılmıştır. M. E. A. ve B. K. ise adli mercilere çıkarılmış ve sorgularının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardır.