Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'in gözde yerlerinden biri olan Kanlıkavak Parkı, yeşil alanı ve Porsuk Çayı manzarasıyla karavancı gezginlerin dikkatini çekiyor. Osmangazi Mahallesi Güvercin Sokak üzerinde bulunan bu park, her gün binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Eskişehirliler ve öğrenciler için popüler bir dinlenme noktası olan Kanlıkavak Parkı, şimdilerde karavanlı gezginlerin uğrak noktası haline gelmiş durumda. Birbirinden güzel doğal ve tarihi güzelliklere sahip Eskişehir'i ve Kanlıkavak Parkı'nı çok sevdiklerini belirten gezginler, burada konaklamaktan büyük bir zevk aldıklarını söylüyorlar.

Karavan turu yaparak ülkenin çeşitli şehirlerini gezen Önder İldeş, gezmekten büyük keyif aldığını ifade ediyor. Kendi yaptıkları karavanla eşiyle birlikte gezen İldeş, sakin ve huzurlu bir tatil geçirdiklerini belirtiyor. Geçen sene sahil bölgelerini dolaştıklarını ve bu sene de iç kesimleri gezmeyi planladıklarını söyleyen İldeş, Türkiye'nin muhteşem ve farklı güzelliklere sahip bir ülke olduğunu vurguluyor. İldeş, Eskişehir'de 3. günlerini geçirdiklerini ve Bursa'ya, ardından Balıkesir ve Çanakkale'ye gitmeyi planladıklarını belirtiyor. Plan yapmadıklarını ve konakladıkları yerlerde ne kadar kalmak istediklerine karar verdiklerini söyleyen İldeş, Eskişehir'deki insanların mutlu ve sosyal olduklarını gözlemlediğini ifade ediyor. Kanlıkavak Parkı'nda bulunmanın insana huzurlu bir his verdiğini de ekliyor.