Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Gölpazarı Belediyesi, ilçe genelinde sinek ve sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Sıcak havalardan dolayı artan sinek ve sivrisineklerin olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla, ilçede bulunan tüm mahallelerde ilaçlama faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Özellikle pazaryerleri, dere yatakları ve sulak alanlar gibi vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde yoğun bir çalışma yürütülüyor. Ayrıca cadde ve sokaklarda düzenli olarak ilaçlama yapılarak vatandaşlar çöpleri saatinde dışarı çıkarmaları konusunda uyarılıyor.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, yaz mevsiminde sinek ve sivrisineklerin yayılmasını önlemek için öncelikle larvasit uygulaması yapıldığını ve şu anda ilaçlama seferberliğinin başladığını belirtti. Suer, doğaya ve diğer canlılara zarar vermeyen ilaçlar kullanarak doğal yaşamın korunmasına da katkı sağladıklarını ifade etti. Vatandaşların sinek ve sivrisineklerin olumsuz etkileri ile karşılaşmaması için mahalle ilaçlamalarının aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.