Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik'te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinliklerden biri de miniklerin yaptıkları resimlerin sergilendiği bir etkinlikti.

Pazaryeri İlçe Halk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, 4-6 yaş arası çocuklara öncelikle ay yıldızlı balonlar dağıtıldı. Ardından çocukların yakalarına 15 Temmuz rozetleri takıldı ve '15 Temmuz' konulu kısa bir film izletildi. Film sonrasında çocuklara günün anlam ve önemine uygun bir konuşma yapıldı.

Etkinlik kapsamında çocuklar ayrıca boyama ve yüz boyama etkinliklerine katıldılar. Bu etkinlikler sonucunda çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Miniklerin yapıp sergilediği resimler ise büyük beğeni topladı. Resimler, demokrasi ve milli birlik duygusunu anlatan farklı temaları içeriyordu.

Bu etkinliklerle çocukların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne dikkat çekilerek, bu önemli günün anlamını ve değerini kavramaları hedeflenmiş oldu. Miniklerin gözünden yapılan bu etkinlikler, demokrasi ve milli birlik bilincinin gelecek kuşaklara aktarılmasına katkıda bulunmuştur.


#Bilecik #15TemmuzDemokrasiVeMilliBirlikGünü #Etkinlik #Minikler #ResimSergisi