Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Anadolu Üniversitesi, 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümünde şehitleri ve gazileri anma etkinliği düzenledi. Anadolu Üniversitesi Rektörü ve diğer üst düzey yetkililerin yanı sıra birçok öğretim elemanı, personel ve öğrencinin katıldığı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu.

Rektör Erdal, konuşmasında 15 Temmuz'un Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin destansı bir göstergesi olduğunu vurguladı. Aynı zamanda bu tarihin, terör örgütleri ve iş birlikçilerinin Türkiye'nin bütünlüğüne, milli birliğine zarar veremeyeceğini gösterdiğini belirtti. 15 Temmuz'un, milli irade ve demokrasiye olan inancın somut bir kanıtı olduğunu ifade etti.

Rektör Erdal, şehitlerin hatırasını yaşatmak ve bu hain girişimi unutturmamak için bu etkinliğin düzenlendiğini söyledi. Vatanın bölünmez bütünlüğü ve devletin bekası için çalışacaklarını ve bilim ışığında değerlere bağlı bir nesil yetiştireceklerini vurguladı. Program, belgesel film gösterimi ve fotoğraf sergisiyle devam etti. Bunun ardından çevrim içi bir konferans gerçekleştirildi, konuşmacı olarak Prof. Dr. Fatih Savaşan katıldı.

#AnadoluÜniversitesi #15TemmuzDemokrasi #ŞehitlerVeGazilerAnmaProgramı #Milliİrade #Demokrasi