Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit düşenler için anma etkinliği düzenlendi. Merkez Çarşı Camisi'nde, FETÖ'nün darbe girişiminde hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okutuldu ve şehitlerin ruhları için hatmi şeriflerin duası yapıldı. Ayrıca ilçedeki diğer tüm camilerde de Kuran-ı Kerim okunarak, şehitlerin hatıraları yaşatıldı.


Mevlit okutma etkinliğine, Hisarcık İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ve ilçe halkının yoğun katılım sağladığı bilinmektedir. Etkinlikte, FETÖ'nün hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için dualar edilerek, onların ruhlarına rahmet dileklerinde bulunuldu. Aynı zamanda, şehitlerin anısına yapılan Mevlid-i Şerif okundu ve hatmi şeriflerin duası yapılarak, şehitlerin hatıraları yaşatıldı.


Bu anlamlı etkinliğin amacı, 15 Temmuz 2016'da ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak ve onların ruhlarına dua etmekti. Hisarcık'ta düzenlenen bu etkinlikle, şehitlerimizin unutulmadığı ve onları her zaman kalbimizde taşıdığımız vurgulanmak istendi.


Hisarcık ilçesinde düzenlenen bu mevlit okutma etkinliği, FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitlerimizi anma geleneğinin bir parçasıdır. Bu tür etkinlikler, darbe girişiminde hayatını kaybeden kahramanlarımızın hatıralarını yaşatmak ve onlara yapılan saygıyı ifade etmek için önemlidir. Hisarcık halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, şehitlerimize olan minnet ve vefa duygularımızı göstermektedir.


#Hisarcık #FETÖ #15Temmuz #Şehitlerimiz #Mevlit #Unutmadık #VefayıUnutma