Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Aziz milletimiz, köklü tarihinde birçok savaş, felaket ve zor dönemi geride bırakmıştır. En son olarak, 15 Temmuz 2016'da Fetö'ye bağlı vatan hainleri tarafından gerçekleştirilen darbe girişimiyle karşılaşmıştır.

Milletimiz, vatan söz konusu olduğunda Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gibi geçmişte olduğu gibi 15 Temmuz'da da aynı ruh ve inançla kendisini kurşunlara ve tanklara siper ederek destan yazmıştır. Milletimiz, hiçbir şekilde geri adım atmamış, hain darbecilere alan bırakmamıştır.

Bu menfur darbe girişimi, milletimizin kahramanca direnişi sayesinde etkisiz hale getirilmiştir. Milletimiz, 15 Temmuz'da olduğu gibi, devletine ve milletine yönelik planlı bir yok etme girişimine karşı birleşmiş ve vatanına, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkmıştır.

Milletimiz, 15 Temmuz'da olduğu gibi her türlü saldırı ve kalkışmayı cesaret, inanç, iman ve kararlılıkla ortadan kaldırmaya devam edecektir. Bu şekilde özgür ve bağımsız yarınlar için ilerlemeye devam edecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıldönümünde, bağımsızlığımıza ve demokrasimize olan bağlılığımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daim olması için Yüce Allah'tan niyaz ediyor ve devletimizin istiklali ve istikbali için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, değerli ailelerine sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Kemal DURU
DİNAR KAYMAKAMI

#15Temmuz #Demokrasi #MilletBirliği #DestanYazmak #VatanımızaSahipÇıkma #ŞehitlerimizeMinnet #GazilerimizeSaygı #Bağımsızlık #DemokrasiGünü