Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'deki polis ekipleri, denetimler sırasında 3 bin 647 kişiyi sorguladı. Bu kişiler arasında çeşitli suçları bulunan ve arananlar, para cezası bulunanlar ve yoklama kaçağı olanlar da vardı. Kontrol edilen 259 araçtan ise 35 sürücüye toplam 123 bin 376 lira cezai işlem uygulandı.


Dün gece saat 21.30 ile gece yarısı 00.00 saatleri arasında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 3 bin 647 şahıs sorgulandı. Sorgulamalar sonucunda dolandırıcılık, uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, adli para cezası gibi suçlardan aranan 8 kişi tespit edildi. Ayrıca 5 kişi de yoklama kaçağı olarak belirlendi.


Ayrıca polis ekipleri 60 umuma açık yerde denetleme gerçekleştirdi. Bu denetlemelerde, 1 işletmede çalışanların SGK ve kimlik bildirim kaydı olmadığı, 2 işletmenin canlı müzik izin belgesi bulunmadığı, 1 işletmenin kapalı alanda sigara kullanım yasağına uymadığı ve 1 işletmede mesul müdürün bulunmadığı tespit edildi.


Gece boyunca yapılan denetlemelerde toplamda 259 araç kontrol edildi. Bu kontrollerde 35 sürücüye ise toplamda 123 bin 376 lira para cezası uygulandı.