Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Kazanpınar Köyü'nde Şehit Şükrü Bayrakçı Hatıra Ormanı ziyaretiyle başladı. Kaymakam Kemal Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı ve birlikteki heyet, Hatıra Ormanı'nı ziyaret ederek fidan diktiler.

Ardından heyet, ilçedeki Asri mezarlığa geçerek Şehitlerimizin mezarlarını ziyaret etti ve dua etti. Şehitlerimizin ruhları için Kuran-ı tilaveti yapıldı.

Kaymakam, Cumhuriyet Meydanı'nda 15 Temmuz temalı bir resim sergisi açılışını gerçekleştirdi. Heyet, resim sergisini gezip inceledi.

Serginin ardından Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği ile Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret edildi.

Kaymakam daha sonra Şehit Şükrü Bayrakçı'nın dedesi olan Şükrü Bayrakçı'yı evinde ziyaret etti. Kaymakam Duru, Şehit Şükrü Bayrakçı aracılığıyla tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek yakınlarına baş sağlığı ve sabır dileklerini iletti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Ulu Cami'de Cuma namazı öncesinde Şehitlerimizin anısına Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Cuma namazının ardından vatandaşlara lokma dağıtıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri saat 21.00'da ilçe Cumhuriyet Meydanı'nda devam edecektir.

#15Temmuz #Demokrasi #MilliBirlik #Şehitler