Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde geri manevra yapan bir kamyonetin altında kalarak hayatını kaybeden yaşlı adam gözyaşları içinde toprağa verildi. Olay bir tarlada meydana geldi. Salih Pehlivan (82), biçerdöver ile ekinlerini biçtikten sonra malzemelerini toplamaya başladı. Bu sırada 11 ABL 796 plakalı kamyonet sürücüsü Kenan Y., eşyalarını almaya geldiği tarlada geri manevra yapmaya başladı. Bu esnada Salih Pehlivan kamyonetin altında kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gölpazarı İlçe Hastanesine kaldırılan yaşlı adam, daha sonra Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden yaşlı adamın cenazesi bugün Gölpazarı Reşadiye Mahallesi Osmangazi Camii'nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Reşadiye Mezarlığına defnedildi. Son yolculuğuna uğurlanan Salih Pehlivan'ın yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Acılı aileye ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

#Bilecik #Gölpazarı #kaza #trafik #önlemalınmalı #yaşlıadam #cenaze #defin