Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Evciler Kaymakamı Burak Gürbüz, 14 Şubat 2022 tarihinden bugüne kadar Türkiye'de devleti en iyi şekilde temsil etmeye ve vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etme çabası içinde olduğunu dile getirdi. İnsan odaklı yönetim anlayışının bir parçası olarak, her zaman vatandaşların yanında olmaya ve sorunlarla birebir ilgilenmeye çalıştığını belirtti.

Gürbüz, devlet ve millete hizmet etme amacıyla çıktıkları bu yolda makamların ve mevkilerin geçici olduğunu vurguladı. Ayrılmakla birlikte hem üzüntü duyduğunu hem de Evcilerli hemşerileri tanımanın ve görevini layıkıyla yerine getirmenin vicdani rahatlığını yaşadığını ifade etti. Temennisinin sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlikle dolu bu bölgede birlik, beraberlik ve kardeşliğin sonsuza kadar hüküm sürmesi olduğunu belirtti. Gürbüz, Evciler ilçesinde güzel günler geçirdiğini ve hemşerilerini unutmayacağını vurgulayarak, Türkiye'nin herhangi bir yerinde olması durumunda daima kapısının açık olacağını söyledi.

#Evciler #Kaymakam #Hizmet

#EvcilerKaymakamı #Veda #Görev

#HizmetAnlayışı #Devlet

#Sevgi #Saygı #Kardeşlik

#Kalınsağlıcakla