Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Ünlü saç tasarımcısı Hasan Hüseyin Yılmaz, Eskişehir'deki hizmetlerinin yanı sıra başka şehirlerdeki meslektaşlarına eğitim vererek sektöre katkı sağlıyor. Son olarak 14-16 Temmuz tarihleri arasında Aydın, Akhisar ve Uşak Berberler ve Kuaförler Odası'nda düzenlenen etkinliklere katılan Yılmaz, çok sayıda meslektaşına çeşitli teknikler hakkında bilgi verdi.

Yılmaz, eğitimlerinde saç kesim, perma ve renklendirme tekniklerinin yanı sıra salon yönetimi konularında da katılımcılara detaylı bilgiler aktardı. Meslektaşlarının mesleki becerilerini geliştirerek onlara faydalı olmayı hedefleyen Yılmaz, eğitimin her alanda önemli olduğunu vurguladı.

Eğitime katılan meslektaşlarına gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkürlerini ileten Yılmaz, bir sonraki görüşmede yeniden bir araya gelmek dileğinde bulundu. Sosyal medya üzerinden de meslektaşlarına ve kuaförler ve berberler odalarına teşekkürlerini ileten Yılmaz, sektörde birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek adına bu tür etkinliklerin önemine değindi.

#SaçTasarımı #Eskişehir #HasanHüseyinYılmaz #BerberlerVeKuaförlerOdası #Eğitim