Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Gazi Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na yapılan Demokrasi yürüyüşü ile başlayan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri akşam programı, büyük bir katılımla gerçekleşti. Kaymakamımız Kemal Duru, ilçe protokolü ve vatandaşlarımızla birlikte temsili yürüyüşe katıldı.


Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlama programı, Belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Şehitlerimiz için yapılan Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile devam etti.


Günün anlam ve önemiyle ilgili protokol konuşmalarını Kaymakamımız Kemal Duru ve Belediye Başkanımız Nihat Sarı gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz de günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu.


Ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın hazırladığı 15 Temmuz videosu gösterimi yapıldı. 30 Kuş şiirinin öğretmen Sait Duman tarafından sunumu da gerçekleştirildi.


Etkinliklerin sonunda İlçe Müftülüğünce düzenlenen ilahi sunumuyla birlikte sela okundu ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri sona erdi.


#15TemmuzDemokrasiVeMilliBirlikGünü #DemokrasiYürüyüşü #15TemmuzAnmaProgramı