Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Belediyespor Kick Boks Takımı sporcuları, Mardin'de gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ettiler. Şampiyonaya 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcu katıldı ve Kütahya Belediyespor Kick Boks Takımı, 4 farklı kategoride mücadele etti. Nida Kocaman, Büyük Bayan Point Fighting 60 kilogram kategorisinde Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. İbrahim Budak ise Alt Minik Erkek Point Fighting +36 kilogramda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyaya layık görüldü.

Kütahya Belediyespor Kick Boks Takımı sporcularının başarıları bununla sınırlı kalmadı. Yasin Kocaman, Minik Erkek Point Fighting 42 kilogramda Türkiye beşincisi olurken, Fatma Çetin, Genç Bayan Light Contact 55 kilogramda Türkiye beşincisi oldu. Havva Gülmüşcan, Minik Bayan Point Fighting +47 kilogramda Türkiye beşincisi, Elif Kaya Genç ise Bayan Light Contact ve Point Fighting 70 kilogramda Türkiye altıncısı olarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca, Ezgi Ayşe Öztürk, Genç Bayan Light Contact ve Point Fighting +70 kilogramda da Türkiye altıncısı oldu.

Kütahya Belediyespor Kick Boks Takımı sporcularının bu başarıları, hem takım hem de şehirleri Kütahya için büyük bir gurur kaynağı oldu. Şampiyonada elde edilen madalyalar, sporcuların çalışmalarının ve antrenörlerinin emeklerinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Kütahya Belediyespor Kulübü, sporcularını böylesine önemli bir şampiyonada başarılı bir şekilde temsil etmeleri ve madalyalar kazanmaları için desteklediği için tebriklerini iletti ve gurur duyduklarını belirtti. Sporcuların, başarılarından dolayı gelecekteki müsabakalarında da aynı motivasyon ve başarıyı sürdürecekleri umuluyor.

#KickBoks #KütahyaBelediyespor #TürkiyeŞampiyonası #Başarı #Madalya #Spor