Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bardakçı Köyü Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bayraklı, Seyitgazi'de bulunan köyleriyle hiçbir ilişkisi olmayan Bardakçı köyünün içme suyu sorununu 20 yıldır çözemediklerini belirtti. 30 yıldan fazla süredir faaliyet gösteren dernek, köyün sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyor. Bayraklı, "Su sorunu 20 yıldır çözülmüyor, köyde içme suyu yok, ayrıca 30 yıldan fazla süredir sürekli elektrik kesintileri yaşıyoruz. Bardakçı köyüne bir baraj yapılmasını çok istiyoruz" dedi.

Bayraklı ayrıca, seçim döneminde kendilerini ziyaret eden milletvekili adayları ve siyasi parti temsilcilerinin seçim sonrasında bir daha köye uğramadıklarından şikayetçi oldu. "2023 yılındayız ve köyümüzde hala içme suyu sorunu yaşıyoruz, sadece Kalabak suyu kullanabiliyoruz. Ben 2019 yılından beri derneğimizin başkanı olarak görev yapıyorum, sorunlarımızı her yerde anlatıyoruz fakat bir çözüm bulamıyoruz. Düğünlerde, bayramlarda gelirler, selam verirler ve giderler. Sorunlarımızı görmezden geliyorlar. Bardakçı köyü Eskişehir'e 30 kilometre uzaklıkta olup Seyitgazi'nin en büyük köylerinden biridir. Köyümüz için bir yol talep ediyoruz. Belediye Başkanı Uğur Tepe'nin yol talebimizi Meclis'e taşıması durumunda çok memnun oluruz" şeklinde konuştu.