Gözden kaçırmayın

Asfaltlama Çalışmaları BaşlıyorAsfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Emirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen Ayasofya Temalı İstanbul gezileri hala devam ediyor. Bu ücretsiz geziler sayesinde ilçemizin değerli kadınları, İstanbul'un simgesi haline gelmiş yerleri ziyaret ediyorlar. Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı, Mısır Çarşısı, Topkapı Sarayı ve Galata Kulesi gibi önemli mekanları gezmek için fırsat buluyorlar. Ayrıca Boğaz turu da düzenlenerek, kadınlar keyifli bir gün geçiriyorlar. Öğle yemekleri de ücretsiz olarak ikram ediliyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kadınlara yönelik örnek projeler hayata geçiriyor. Kadın Kültür Evine isimlerini yazdıran herkes, ücretsiz düzenlenen kültür ve turizm gezilerine katılabilir. Başkan Koyuncu, "Hanım kardeşlerimiz Emirdağ Belediyesi kültür gezileriyle İstanbul'un tarihi zenginliklerini keşfediyorlar. Bu güzel gezi fırsatını kaçırmak istemeyenler isimlerini Kadın Kültür Evine yazdırmaları yeterli olacaktır" şeklinde konuştu.

Kadınlar, İstanbul'un güzelliklerini yakından görme şansına sahip oldukları için Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler. Bu özel gezi fırsatı sayesinde unutulmaz bir gün geçirdiklerini belirttiler.

#Emirdağ #İstanbul #gezi #kadınlar #kültür