Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Genel Sekreter Vekilimiz Osman Ziya BİLİM, Yatırım ve İnşaat Müdür Vekilimiz Halil DİLBER ve Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdür Vekilimiz Şükrü GÜNGÖR, Zafer Meydanı'nda gerçekleştirilen 15 Temmuz Anma programına ve Demokrasi Nöbetine birlikte katıldılar. Bu etkinliğe, birimlerimizde görevli personel de eşlik etti.

Bu anlamlı etkinlik, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı tarihin yıl dönümü olması sebebiyle düzenlenmiştir. 15 Temmuz 2016'da hain bir grup tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhu sayesinde başarıyla püskürtülmüştür. Bu nedenle her yıl bu tarihte, demokrasiye verilen önemin vurgulanması amacıyla anma etkinlikleri düzenlenmektedir.

Genel Sekreter Vekilimiz Osman Ziya BİLİM, Yatırım ve İnşaat Müdür Vekilimiz Halil DİLBER ve Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdür Vekilimiz Şükrü GÜNGÖR, Zafer Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma yaparak demokrasiye olan bağlılığımızı ve birlik duygumuzu vurguladılar. Ayrıca, darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı anarak onlara minnet ve şükranlarını ifade ettiler.

Birimlerimizde görev yapan personelimiz de etkinliğe yoğun katılım göstererek demokrasi nöbetine destek verdiler. Onlar da Türkiye'nin demokratik değerlerine ve millet iradesine verdikleri önemi gösterdiler. Bu birlik ve beraberlik, Türk milletinin demokrasiye olan inancının en güçlü kanıtıdır.

Bu anlamlı etkinlik, toplumda 15 Temmuz ruhunu canlı tutmak ve demokratik değerlere sahip çıkmak için büyük bir önem arz etmektedir. Genel Sekreter Vekilimiz Osman Ziya BİLİM, Yatırım ve İnşaat Müdür Vekilimiz Halil DİLBER ve Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdür Vekilimiz Şükrü GÜNGÖR, bu etkinlikle bir kez daha demokrasiye olan bağlılığımızı vurgulamış ve Türkiye'nin geleceğini demokratik değerler üzerine inşa etmeye devam edeceğimizi göstermişlerdir. Bu birlik ve beraberlik, ülkemizin geleceğine olan güvenimizin en büyük göstergesidir.

#15TemmuzAnmaProgramı #DemokrasiNöbeti #BirlikVeBeraberlik