Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Tınaztepe Spor Salonu, 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen masa tenisi turnuvasına ev sahipliği yaptı. Spor şehri Afyonkarahisar'da her yıl düzenlenen spor etkinlikleri, bu sefer 15 Temmuz gününe özel olarak gerçekleştirildi. Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen masa tenisi müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. 28 sporcu, turnuvaya katılarak mücadele etti.

Tırmanış dolu geçen müsabakalar sonucunda erkekler kategorisinde Ala Muhammed birinci, Emre Erkli ikinci, Naim Ulu üçüncü ve Ali Yeni dördüncü oldu. Kadınlarda ise Maryam Ala birinci, Azize Elif Kaya ikinci ve Gülsüm Pınar Arslan üçüncü oldu.

Katılımcıların büyük çabalar gösterdiği turnuvada dereceye giren sporculara ödül töreni düzenlendi. Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende madalyalar takdim edildi ve başarıları kutlandı. Bu özel gün vesilesiyle düzenlenen masa tenisi turnuvası, şehitlerin anısını yaşatma ve sporun birleştirici gücünü vurgulama amacı taşıyor.

#Afyonkarahisar #MasaTenisi #SporTurnuvası #15Temmuz #Şehitler #SpordaBirlikVeBeraberlik