Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta Belediyesi, İstasyon Caddesi'ndeki kaldırım ve orta refüj yenileme çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında kaldırım ve orta refüje renkli begonit taşları döşenirken, aydınlatma direkleri ve otobüs durakları da yenilendi. Ayrıca, çevreye zarar veren ağaçlar da caddeye uygun olanlarla değiştirildi.

Şehirdeki cadde, sokak ve meydan yenileme çalışmaları aralıksız devam eden Isparta Belediyesi, son olarak İstasyon Caddesi'nde çalışmalara başladı. Yıllar önce yapılan ve bozulan kaldırım ve orta refüjün taban döşemeleri sökülerek, renkli begonit taşlarıyla yeniden döşendi. Aydınlatmalar da yapıldı ve orta refüje çiçekler dikildi. Cadde boyunca eski aydınlatma direkleri yerine enerji tasarrufu sağlayan ve verimliliği yüksek olan yeni aydınlatma direkleri dikildi.

İstasyon Caddesi üzerinde yer alan otobüs durakları da yenilenerek, kaldırımda yürüyen vatandaşlara engel olmayacak şekilde değiştirildi. Vatandaşların talebi üzerine çevreye zarar veren ağaçlar kaldırıldı ve yerlerine uygun ağaçlar dikildi.

İstasyon Caddesi'nde tamamlanan çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Vali Aydın Baruş ve Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman ile birlikte caddeyi gezdi. Vali Baruş ve Albay Kahraman, İstasyon Caddesi'nin yeni halinin çok güzel göründüğünü belirttiler.

Caddenin yeni haliyle memnun olan İstasyon Caddesi sakinleri ve esnaf, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ettiler. Vatandaşlar, caddeye kazandırılan güzelliği ve çalışmanın kalitesini takdir ettiklerini belirttiler.

İstasyon Caddesi'nde esnaflık yapan İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz, İstasyon Caddesi'nin daha önce yapılan çevre düzenlemesi hakkında bilgi verdi. Korkmaz, Belediye Başkanı'na teşekkür ederek, çalışmanın güzelliğini ve kalitesini vurguladı. İstasyon Caddesi'nin cazibesinin geri kazanıldığını belirten Korkmaz, bu çalışmanın Millet Bahçesi açıldıktan sonra daha da güzelleşeceğini ifade etti.

Vatandaşlar ve esnaf da İstasyon Caddesi'nde yapılan çevre düzenlemesinin güzelliğini takdir ettiklerini belirttiler. Kaldırım ve aydınlatmaların güzel bir atmosfer yarattığını söyleyen vatandaşlar, eski ağaçların yerine daha uygun olanların dikilmesini de olumlu bulduklarını dile getirdiler. Belediye Başkanı'na teşekkürlerini ileten vatandaşlar ve esnaf, çalışmalardan memnun olduklarını ifade ettiler.