Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Akdağ Tabiat Parkı'nda hizmet veren Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı Akdağ Jandarma Asayiş Noktası personeli, Motosikletli Jandarma Asayiş Timi, Jandarma Asayiş Komando Timi ve Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından orman yangınlarının ve suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla devriye faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca, havadan kontroller yapmak için bir drone kullanılıyor.

Haber metni:

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Akdağ Tabiat Parkı'nda güvenlik önlemlerini artırmak amacıyla faaliyetlerde bulunuyor. Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı Akdağ Jandarma Asayiş Noktası personeli, Motosikletli Jandarma Asayiş Timi, Jandarma Asayiş Komando Timi ve Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, orman yangınlarının ve suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla park içerisinde devriye faaliyetleri yürütüyor. Ayrıca, havadan kontroller için bir drone kullanılıyor. Böylece, hem orman yangınlarına karşı önlem alınması hem de suya giren vatandaşların güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Afyonkarahisar'ın oksijen deposu olarak bilinen Akdağ Tabiat Parkı, doğal güzellikleri ve temiz havasıyla bölge halkının sıklıkla ziyaret ettiği bir yerdir. Parkın güvenliği için ise Jandarma ekipleri seferber olmuş durumda. Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı Akdağ Jandarma Asayiş Noktası personeli, Motosikletli Jandarma Asayiş Timi, Jandarma Asayiş Komando Timi ve Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, park içerisinde devriye faaliyetleri düzenliyor. Böylece, herhangi bir orman yangını veya suda boğulma olayı yaşanmadan müdahale edilebiliyor.

Jandarma ekipleri, devriye faaliyetleri sırasında parktaki herhangi bir risk faktörünü ortadan kaldırmak için titizlikle çalışıyor. Bu kapsamda, drone ile de havadan kontroller yapılıyor. Drone, park alanını yüksek çözünürlüklü görüntüleyerek, herhangi bir yangın bulgusuna hızlı şekilde müdahale edilmesini sağlıyor. Aynı zamanda, suya giren vatandaşları da gözlemleyerek, suda boğulma olaylarının önlenmesine yardımcı oluyor.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Kamuoyuna yapılan bu duyuruyu, vatandaşların güvenliği açısından önemli bir adım olarak değerlendiriyor. Akdağ Tabiat Parkı'nın korunması ve ziyaretçilere güvenli bir ortam sağlanması için Jandarma ekiplerinin çalışmaları büyük bir öneme sahip. Orman yangınları ve suda boğulma olaylarının önlenmesi, hem doğal güzelliklerin korunması hem de vatandaşların güvenliğinin sağlanması açısından büyük bir önem taşıyor. Jandarma ekipleri, olası risk faktörlerine karşı sürekli hazırda bekleyerek, herhangi bir olumsuz durumda hızlı bir şekilde müdahale ediyor. Bu sayede, herhangi bir olayın önüne geçiliyor ve ziyaretçilerin güvenliğinin sağlanması sağlanıyor.

#Afyonkarahisar #Akdağ #TabiatParkı #ormanYangınıÖnleme #sudaBoğulmaÖnleme #Jandarma #güvenlik #doğaKoruma