Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Yaz Spor Okulları'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, ilçelerinde düzenlenen organizasyonlar sayesinde 50'ye yakın sporcunun milli takımlara seçildiğini belirtti. Açılış töreni Osmaneli İlçe Stadı'nda gerçekleşti ve törene Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Çağlar Bozkıran, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Başkan Şahin açılış konuşmasında, Yaz Spor Okulları'nın bin 100 öğrenciye eğlenceli zamanlar geçirme imkanı sağlarken, aynı zamanda ilgilendikleri branşlarda gelişim göstermelerine olanak tanıdığını ifade etti. Osmaneli halkının spor konusunda ilgili olduğunu ve gençlerin aynı şekilde ilgi gösterdiğini vurgulayan Şahin, ilçede karate, taekwondo, atletizm, güreş ve futbol gibi branşlarda 50'ye yakın sporcunun milli takımlara seçildiğini belirtti. Spor sayesinde bu gençlerin hem eğitim hayatlarını hem de geleceklerini garanti altına aldıklarını söyleyen Şahin, Yaz Spor Okulları'nın sporcular, aileleri ve spor kulüpleri için hayırlı olmasını temenni etti.