Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "AnadoluyuzBiz" projesi kapsamında, 40 genç Afyonkarahisar'dan Eskişehir'e gelerek şehrin tarihi ve kültürel mekânlarını gezdi ve gönüllülük çalışmalarına katıldılar. Bu proje ile gençler arasında milli-manevi değerlerin pekiştirilerek kardeşlik bağının güçlenmesi ve katılımcı gençlerin Türkiye'nin kültürel ve tarihi mirası hakkında bilgi sahibi olması hedefleniyor.

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, "AnadoluyuzBiz" projesi kapsamında Afyonkarahisarlı gençleri 4 gün boyunca misafir etti. Gençler, Gündüzalp Öğrenci Yurdu'nda konaklayarak Eskişehir'in merkezinde bulunan Devrim Müzesi'ni gezdiler. Ardından genç misafirler Kanlıpınar Şehitliği'ni ziyaret etti. Sivrihisar, Seyitgazi ve Çifteler ilçelerini gezen gençler, bu ilçelerde bulunan tarihi ve kültürel mekânları ziyaret edip gönüllülük çalışmalarında bulundular.

"AnadoluyuzBiz" projesi, gençler arasında milli-manevi değerlerin pekiştirilmesi ve kardeşlik bağının güçlenmesi amacıyla yürütülen bir projedir. Ayrıca bu proje, katılımcı gençlerin Türkiye'nin kültürel ve tarihi mirasına ilişkin bilgi sahibi olmalarını da hedeflemektedir.