Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Çiğiltepe Spor Salonu'nda, 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen badminton turnuvası, 30 sporcu katılımıyla gerçekleşti. Müsabakalar sonucunda başarılı olan sporculara madalyaları takdim edildi.

Genç sporcular, turnuvada büyük bir mücadele sergiledi ve heyecan dolu performanslarını ortaya koydu. Hem sporcular hem de seyirciler, enerjisi yüksek bir atmosferle dolu olan müsabakanın keyfini yaşadı.

Turnuvada, farklı kategorilerde yarışan sporcular belirlendi. Küçük erkekler kategorisinde Kerem Kırşan birinci olurken, küçük kızlarda Ebrar Balık birincilik elde etti. Yıldız erkeklerde birincilik Ramazan Yılmaz'ın oldu ve yıldız kızlarda Ceylin Çelik birinci sırayı aldı. Genç erkeklerde Emirhan Portakal birinci gelirken, genç kızlarda ise Tuana Akman birincilik kürsüsüne çıktı.

Turnuva sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde, ilk üç sırayı elde eden sporcular Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu tarafından madalyalarıyla ödüllendirildi. Başarılarıyla gurur duyulan sporcular, kutlamalarla karşılandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, bu badminton turnuvasının 15 Temmuz Şehitleri Anma etkinliklerinin bir parçası olduğunu ve toplumun birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediğini belirtti. Kamberoğlu, spor etkinliklerinin, şehitlerin anılarını yaşatmak ve vatan sevgisini hatırlatmak adına önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca, bu tür etkinliklerin sporun birleştirici gücünü ortaya çıkardığını ve birlik ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini dile getirdi. Badminton turnuvasının, sporcuların yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları, duygusal bir etkinlik olduğunu sözlerine ekledi.

#Afyonkarahisar #badminton #spor #turnuva #şehitler