Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Eğirdirli hayırsever işadamı Mustafa Erdoğan, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne büyük bir bağışta bulundu. Hastanenin Diş Polikliniği için ihtiyaç duyulan 380 bin lira değerindeki Panoramik Diş Röntgen Cihazı'nı alarak hastaneye bağışladı. Bu cihaz, hastanenin diş tedavi ve teşhis süreçlerinde büyük bir yenilik sağlayacak.


Bağışlanan cihazın lisanlandırma işlemleri tamamlandıktan sonra çekimlere başlanacak. Bu sayede, hastanede görev yapan 4 diş hekimi, daha etkin ve hızlı bir şekilde tedavi yapabilecek. Cihazın özellikleri arasında, sinüs grafiği, eklem grafiği, tüm çene grafiği ve yarım çene grafiğinin yanı sıra 17 saniyede hızlı çekim yapma imkanı da bulunuyor.


Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'nde Diş Polikliniği, Detertraj (diş yüzeyi temizliği), dolgu ve diş çekimi gibi çeşitli işlemler yapıyor. Bağışlanan Panoramik Diş Röntgen Cihazı sayesinde, daha detaylı teşhislerin yapılması ve tedavilerin daha hızlı gerçekleştirilmesi sağlanacak. Bu önemli bağış, hastanenin kaliteli sağlık hizmeti sunma kapasitesini artıracak.