Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Çiğiltepe Spor Salonu'nda düzenlenen badminton turnuvası, 15 Temmuz Şehitleri anısına gerçekleştirildi. Turnuvaya 30 sporcu katıldı ve mücadele dolu performanslar sergileyerek heyecanlı bir atmosfer oluşturdular. Küçük erkekler, küçük kızlar, yıldız erkekler, yıldız kızlar, genç erkekler ve genç kızlar kategorilerinde yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcular madalyalarını takdim edildi. Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu tarafından madalyaları verilen sporcular, başarılarıyla gurur duyuldu.


Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, bu badminton turnuvasının 15 Temmuz Şehitleri Anma etkinliklerinin bir parçası olduğunu ve toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirmeyi hedeflediğini belirtti. Kamberoğlu, şehitlerimizin hatırasını yaşatmak, fedakarlıklarını ve vatan sevgilerini hatırlamak için bu tür spor etkinliklerinin önemli olduğunu vurguladı. Aynı zamanda bu tür etkinliklerin sporun birleştirici gücünü ortaya çıkararak birlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi. Badminton turnuvasının sporcuların yeteneklerini sergileme fırsatı sunduğu duygusal bir etkinlik olduğunu ifade eden Kamberoğlu, bu tür müsabakaların devam etmesinin önemli olduğunu belirtti.