Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Toptancı Halindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Zeybek, bereketli kazançlar temennisinde bulunarak, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve birim müdürleriyle birlikte Toptancı Hali'ne giden Zeybek'e, Afyonkarahisar Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Başkanı Ali Çiloğlu eşlik etti. Hal esnafı tarafından misafirperverlikle karşılanan Başkan Zeybek, eksikliklerin giderilmesi için çalışma yapacaklarını belirtti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Toptancı Halindeki esnafı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi. Yanında olan Afyonkarahisar Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Başkanı Ali Çiloğlu ile birlikte esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Zeybek, sorunları yerinde tespit etti. Başkan Zeybek, Toptancı Halin güzel ve bakımlı olduğunu ancak bazı eksikliklerin olduğunu söyledi. Esnafın çatıdaki sorunu üzerine çalışma yapacaklarını belirten Zeybek, esnafın misafirperverliği ve talepleri için teşekkürlerini iletti.

Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Başkanı Ali Çiloğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibine ziyaretleri için teşekkür etti. Çiloğlu, Başkan Zeybek'e esnafa gösterdiği yakın ilgi için teşekkür etti. Çiloğlu, "Başkanımız bizlere her zaman destek oluyor. Bugün hal esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Kendisine ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve daire müdürlerine teşekkür ediyoruz" dedi. Başkan Zeybek'in esnafa gösterdiği ilgi her zaman takdir ediliyor.