Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, Zerin Kılınç'ın sevgili Yılmaz S. ile birlikte yaşadığı 2'nci kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili verilen beraat kararı sonrası açıklama yaptı. Açıklamada, "5.Ağır Ceza Mahkemesine müddeti muhafaza talebinde bulunulmuş olup, gerekçeli kararın tebliği sonrasında istinaf talebinde bulunulacaktır" denildi.

Geçtiğimiz yıl haziran ayında Eskişehir'de meydana gelen olayda, Zerin Kılınç, sevgili ile birlikte yaşadığı 2'nci kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Başlatılan soruşturma sonucunda, sevgili Yılmaz S. serbest bırakıldı. Ancak, Zerin Kılınç'ın ailesinin avukatının şikayeti üzerine soruşturma tekrar başlatıldı ve Yılmaz S. gözaltına alınarak tutuklandı.

Dün Eskişehir 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında, mahkeme heyeti sanık hakkında her türlü şüpheden uzak, kesin, somut ve inandırıcı delillerin olmaması nedeniyle 'Şüpheden sanık yararlanır' ilkesi gereği beraat kararı verdi. Ancak, Yılmaz S. hakkında "kadına karşı tehdit" suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Mahkeme, sanığın hükmen tahliyesine karar verdi.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, verilen karar sonrası açıklama yaparak, "Beraat kararı verilmiş olsa da suçun sabit olduğuna ve delillerin yeterli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, karara itiraz ederek müddeti muhafaza talebinde bulunacağız. Gerekçeli kararın tebliği sonrasında da istinaf talebinde bulunulacaktır" ifadelerini kullandı.