Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde polis tarafından iki şahsın adresine yapılan baskında değişik türlerde uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, A.M.B. ve D.P. isimli şahısların evlerine eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

İlk olarak A.M.B.'nin evine düzenlenen baskında, 1 paket halinde 0.05 gram metamfetamin ve 12 adet sentetik ecza olarak adlandırılan uyuşturucu hap ele geçirildi. Ardından D.P.'nin adresine yapılan baskında ise 4.89 gram esrar, 77 içimlik sentetik peçete ve 2 adet uyuşturucu hap bulundu.

Operasyonun ardından her iki şahıs da gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor. Polis ekipleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Uyuşturucuyla mücadele önlemleri kapsamında yapılan bu operasyonlarla, sokaklarda dolaşan uyuşturucu maddelerin azaltılması ve bu suçla mücadele etmek isteyen vatandaşların korunması hedefleniyor.

#Afyonkarahisar #Dinar #uyuşturucu #polis #operasyon