Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik Belediyesi, Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği'nin sorumluluğunda olan bir hat üzerinde meydana gelen patlak sebebiyle su kesintisi uyarısında bulundu. Bilecik Belediyesi'nin açıklamasına göre, içme suyu hattında meydana gelen patlak nedeniyle onarım çalışmaları devam ediyor. Ancak patlak büyük bir arıza oluşturduğu için şehirde su kesintisi beklendiği bildirildi. Belediye, yerel kaynakları kullanmalarına rağmen kaynakların tükenme noktasına geldiğini belirtti ve vatandaşlardan gerekli tedbirleri almalarını istedi.

Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı aynı zamanda Vezirhan Belediye Başkanı olan Hüseyin Ocak'a vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, bu hatta sık sık arızalar yaşandığını ve yaşanan arızalarda kent merkezinin 2-3 gün boyunca susuz kaldığını ifade ettiler. Bu durumun sürekli tekrarlandığını ve bir çözüm bulunmasının gerektiğini belirttiler.