Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu Bilecik Ofisi'nin yakında açılacağını duyurdu. Vali Kızılkaya, kurulun kırsal ve yerel alanda projelere destek sağlayan bir bütçeyle çalıştığını belirtti. Ofisin Bilecik'e kazandırılmasının memleket için önemli bir gelişme olduğunu ifade etti.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya'nın başkanlığında yapılan Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu değerlendirme toplantısı Bilecik Valiliği'nde gerçekleşti. Toplantıya Bilecik Tarım ve Orman Müdürü, Sanayi ve Teknoloji Müdürü, Bilecik Ziraat Odası Başkanı ve Kütahya TKDK İl Koordinatörü gibi yetkililer katıldı. Toplantıda, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu'nun Bilecik Ofisinin yakın bir tarihte faaliyete geçeceği duyuruldu.

Bilecik Ofisinin açılmasıyla birlikte Kurulun tarım, hayvancılık, pazarlama, tesisleşme, yerel kalkınma stratejileri, çevre ve iklim projeleri, enerji projeleri, turizm faaliyetleri, zanaatkârlık ve yerel ürün işleme gibi alanlarda hibe destekleri sağladığı belirtildi.

Vali Kızılkaya yaptığı açıklamada, Bilecik'te turizm, tarım, hayvancılık, zanaatkârlık ve sanayi gibi birçok potansiyel olduğunu vurguladı. Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu'nun Bilecik Ofisi'nin açılmasının memleket için önemli bir gelişme olduğunu belirten Vali Kızılkaya, kamu kurumları ve girişimcilerin TKDK'nın destekleriyle projelerini hayata geçirebileceğini ve Bilecik'te başarılı işler yapabileceklerini söyledi.