Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir İnönü ilçesinde tarımsal faaliyetlerin kazasız ve bereketli geçmesi temennisiyle kurban kesildi. İnönü Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı tarafından düzenlenen kurban kesimine, İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Hamamcı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sami Yasin Uysal, İnönü Çiftçi Malları Koruma Başkanı Selahattin Bozal, İnönü Ziraat Odası Başkanı Abdullah Küçükçiftci, muhtarlar, kurum amirleri ve çiftçiler katıldı. Kurban kesimi, dua ve Kuran-ı Kerim tilavetleriyle tamamlandı.

Eskişehir İnönü ilçesinde tarım sektörüne destek olmak ve bereketli bir yıl geçirmek amacıyla kurban kesimi gerçekleştirildi. İnönü Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe yerel yöneticiler, tarım ve orman müdürü, çiftçi dernekleri ve çiftçiler katıldı. Kurban kesimi sırasında dualar edildi ve Kuran-ı Kerim tilavetleri okundu.

Eskişehir İnönü ilçesinde, tarımsal faaliyetlerin sorunsuz ve verimli bir şekilde gerçekleşmesi temennisiyle kurban kesimi yapıldı. Programa İlçe Kaymakamı, Belediye Başkan Yardımcısı, Tarım ve Orman Müdürü, Ziraat Odası Başkanı, muhtarlar, kurum amirleri ve çiftçiler katıldı. Kurban kesimi sırasında yapılan dualar ve Kuran-ı Kerim tilavetleriyle etkinlik tamamlandı.

Eskişehir İnönü ilçesinde tarımsal faaliyetlerin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi dileğiyle kurban kesildi. İnönü Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı tarafından organize edilen kurban kesimine ilçenin yöneticileri, tarım müdürü, ziraat odası başkanı, muhtarlar ve çiftçiler katıldı. Kurban kesimi sırasında yapılan dua ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle etkinlik sona erdi.


#Eskişehir #İnönü #tarım #çiftçilik #kurban #bereket #tarımsal #faaliyetler #dua