Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da meydana gelen bir olayda, bir babaanne ve torunu otomobil tarafından ezildi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülere göre, aracın hızla ilerleyerek kaçtığı görülüyor. Yaralanan babaanne ve torun ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Sürücü hala bulunamazken, polis tarafından arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, Sahipata mahallesi Abdülkadir Kocatürk caddesinde gerçekleşti. Henüz kimlik ve plakası belirlenemeyen bir gri otomobil, bir düğünden dönen babaanne H. Akgün (63) ve torunu B.A.'ya (14) çarptı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücü olay yerinden hızla uzaklaştı ve polis tarafından aranıyor.

Yaya olarak ilerleyen Akgün'ün oğlu A. Akgün, güvenlik kamerası görüntülerini izlediklerinde büyük bir şok yaşadıklarını belirtti. Aracın bilerek ve isteyerek çarptığını söyleyen Akgün, olay yerine 3 dakika sonra geldiklerinde sürücünün kaçtığını gördüklerini ifade etti. Olayla ilgili emniyet ekiplerine şikayette bulunduklarını söyleyen Akgün, yeğeninin durumunun kötü olduğunu ve annesinin de çatlaklarla yaralandığını dile getirdi.

Suçlunun yakalanması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Akgün, mahallelerinde tanıdık bir araç olduğunu düşünen insanlardan yardım istediklerini söyledi. Babaanne ve torununun sağlık durumları hakkında bilgi veren Akgün, tedavi ve kontrol süreçlerinin devam ettiğini belirtti.

Olaydan sonra kaçan sürücünün yakalanması için polis tarafından arama çalışmaları sürdürülüyor. #Afyonkarahisar #kaza #güvenlikkamerası #hastane