Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta Belediyesi, Lavanta Günleri Gençlik Festivali kapsamında cumartesi günü Türk Yıldızları'nın 6 uçak ve 30 dakikalık gösterisiyle Isparta semalarını süsleyeceğini duyurdu. Gösterinin akşamında ise Manga Grubu, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında vatandaşlarla buluşacak.


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in öncülüğünde gerçekleştirilecek olan etkinlikler, 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek. Türk Yıldızları'nın gösterisi saat 15.00'te başlayacak ve Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'nden net bir şekilde izlenebilecek. Başkan Başdeğirmen, tüm vatandaşları Türk Yıldızları gösterisine davet ederken aynı zamanda akşamında gerçekleşecek Manga konserine de katılım çağrısında bulundu.


Türk Yıldızları gösterisi öncesinde perşembe ve cuma günü Isparta semalarında prova uçuşları gerçekleştirilecek. Büyük gösteri ise cumartesi günü gerçekleşecek ve Türk Yıldızları Ispartalılar için muhteşem bir şekilde senkronize uçuşlarını sergileyecekler.


Lavanta Günleri Gençlik Festivali, 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü akşam saat 21.00'da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Manga konseriyle devam edecek. Bu etkinliklerle beraber Isparta halkı keyifli bir gün geçirecek.



#Isparta #LavantaGünleri #TürkYıldızları #MangaGrubu #Festival #Gösteri #Konser