Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Isparta Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, yaz kursları kapsamında futbol kursu düzenledi. Kurs, Emre Mahallesi Spor Kompleksi'nde gerçekleştiriliyor ve katılımcılar futbolun temel becerilerini öğreniyorlar.

Şükrü Başdeğirmen'in belediye başkanı olmasının ardından Isparta'ya birçok spor yatırımı yapıldı ve yapım çalışmaları devam ediyor. Çocuklar ve gençler, farklı mahallelere yapılan semt sahalarında spor yapma imkanına sahip olurken, Emre Mahallesi Spor Kompleksi de vatandaşlara ve sporculara hizmet veriyor. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte, Isparta Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yaz spor kursları açıldı. Bu kurslardan biri de futbol kursu oldu ve futbol kursu, Emre Mahallesi Spor Kompleksi'nde gerçekleştiriliyor.

9-10 ve 11-12-13 yaş gruplarına yönelik olan futbol kursuna erkek ve kız öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. Kurs 3 Temmuz Pazartesi günü başladı ve 1 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.

Katılımcılar, antrenör eşliğinde top sürme, pas yapma ve şut çekmeyi öğrenmenin yanı sıra yaz tatilini değerlendirme fırsatı da buluyorlar.

Isparta Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Eti, yaz spor kurslarının olumlu bir atmosferde başladığını belirtti. Emre Mahallesi Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen futbol kursunun devam ettiğini vurgulayan Eti, "Bu güzel tesislerde öğrencilerimiz futbolun genel kurallarını öğreniyorlar. Öncelikli amacımız bu işin ahlakını oluşturmak. Sonrasında ise çocuklarımızda gelecek ve yetenek olduğunu biliyoruz. Onlara bu yetenekleri kazandıracağız. Kursumuza büyük ilgi ve alaka var. Halkımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Futbol kursuna katılan öğrenciler, kursa katılmaktan mutluluk duyduklarını ve futbolun temel becerilerini öğrendiklerini belirttiler. Kurs sayesinde antrenman yapma imkanı bulduklarını ve antrenörlerinin kendileri ile ilgilendiğini ifade eden öğrenciler, "Telefonun başında olmak yerine burada spor yapmak daha iyi. Kendimizi geliştiriyoruz ve eğleniyoruz. Ayrıca yeni arkadaşlıklar ediniyoruz" dediler.