Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2002 Eylül ayından bu yana aralıksız çalışan Öner Ali Lüle, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun çerçevesinde emekli oldu. Bu özel anı kutlamak için Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ve ATSO personeli bir tören düzenledi. Törene Lüle'nin oğlu Metehan Lüle de katıldı.



Tören sırasında ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser bir konuşma yaparak, "Odamız'a sağladığın katkılar dolayısıyla teşekkür ederim. Birlikte güzel çalışmalara imza attık. Ailenle, sevdiklerinle güzel günler diliyorum" ifadelerini kullandı. ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol da "Sizinle birlikte çalışmaktan mutluluk duydum. ATSO sizin, her zaman kapımız açıktır" şeklinde konuştu.



Konuşmaların ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Öner Ali Lüle'ye bir plaket takdim etti. Tören, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.