Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor. Yoğun programına rağmen vatandaşlar ve esnafla buluşmaktan geri kalmayan Başkan Zeybek, her fırsatta esnafla bir araya gelerek taleplerini dinliyor.

Başkan Zeybek, Hayati ve Yücelir Akdeniz isimli bir esnafın daveti üzerine sanayi esnaflarıyla buluştu. Esnaflarla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Zeybek'e Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan da eşlik etti. Ziyaret sırasında esnafa bereketli kazançlar dileyen Başkan Zeybek, esnaf ve vatandaşlarla arasındaki iletişimi güçlendirmek ve fikirlerini önemsemek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Esnaf ve vatandaşların düşüncelerinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zeybek, güçlü bir esnafın güçlü bir Afyonkarahisar demek olduğunu söyledi. Esnafın hem gönül kapılarını hem de sofralarını kendilerine açtıkları için Hayati ve Yücelir Akdeniz'e teşekkür eden Başkan Zeybek, işlerinde bereketli kazançlar diledi.

#Afyonkarahisar #MehmetZeybek #esnaf #ziyaret #sorunçözümü #iletisim