Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de hava sıcaklıklarının artmasıyla su ve limonata satışları rekor seviyeye yükseldi. Vatandaşlar, sıcaktan bunalan ve susayan bedenlerini serinletmek için çeşitli yollara başvuruyor. Bunun en popüler yöntemlerinden biri ise soğuk su ve limonata tüketmek.

Porsuk Çayı kenarında bir işletmeyi işleten Hulisi Günaydın, satışların beklentilerini aştığını belirtiyor. Günaydın, limonatanın ve suyun serinlemek için mükemmel bir seçenek olduğunu söylüyor. "Hava ısınca insanlar soğuk bir şeyler içme ihtiyacı duyuyor. Uzun zamandır bu kadar çok su satışı yapmadığımı hatırlamıyorum. Günde 50 litreden fazla su ve hemen hemen o kadar limonata satıyoruz. Sıcak hava işlerimizi artırıyor, ancak biz de bunalıyoruz" diyor.

Eskişehir'de sıcak hava nedeniyle su ve limonata tüketimi artarken, vatandaşlar serinlemek için en etkili yöntemleri tercih ediyor. Su satışlarının beklenenden fazla olması, işletme sahibinin beklentilerini aşan bir durum olarak değerlendiriliyor.